Törzsvevő leszek!

doterra törzsvevő

Ahhoz, hogy nagykereskedelmi áron tudj vásárolni regisztrálnod kell egy általad választott doTERRA csapatba! Ezt vagy törzsvásárlóként, vagy tanácsadóként teheted meg.  Nagyon fontos megemlíteni és hangsúlyozni, hogy a regisztráció maga semmilyen elköteleződéssel, folyamatos vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Ha azonban elkötelezett vásárlóvá válsz, azt különböző extra kedvezményekkel és ajándékokkal hálálja meg a cég. 

Amennyiben törzsvásárlóként csatlakozol a csapathoz rögtön részesülsz a 25%-os kedvezményből, tehát 25%-kal olcsóbban, nagykereskedelmi áron tudod megvásárolni a termékeket. Emelett részt vehetsz a hűségprogramban is (LRP program), ezáltal hónapról-hónapra növelheted kreditpontjaid értékét és válthatod be azokat ingyen termékekre. 

Törzsvevőként nem tudsz saját csapatot kialakítani és ezért nem vagy jogosult a bónuszokra és jutalékokra sem. 

Ha a használat során mégis arra jutsz , hogy mindenképpen meg szeretnéd osztani a körülötted lévőkkel pozitív tapasztalataidat, bármikor dönthetsz úgy, hogy Tanácsadóvá minősülsz. Ennek semmilyen előfeltétele nincsen.  

  • A regisztrácó menetéről itt tudsz bővebben olvasni!
  • Ha a hűségprogram érdekel, akkor ide kattintva tudod elolvasni a kapcsolódó blogbejegyzést.

tanácsadó

CPTG minősítésű, tiszta, terápiás hatású illóolajok, egyenesen a termelőktől! És ezt ellenőrizni is tudod! Minden üvegcse alján találsz egy számot, ami alapján le tudod kérni, hogy abban az üvegben pontosan milyen összetételű illóolaj van és minden kapcsolódo vizsgálatot is megtalálsz!

Érdekel, hogy melyik illóolajat, hogyan nyerik ki, mik az aktuális kutatási eremények!?

A képre kattintva mindent megtalálsz! (az oldal nyelve angol, ha segítségre lennen szükséged, keress meg!)

Vásárlásoddal nem csak a saját és közveten környezeted életét teszed jobbá! 

A doTERRA Healing Hand alapítványa azon dolgozik, hogy a világon mindenhol pozitív hatást érjen el. Iskolákat, kórházakat épít, biztosítja, hogy egyre többen jussanak ivóvízhez, küzd a gyermekek jogaiért, emberkereskedelem ellen.  

 

error: Ez a tartalom védett!