Tanácsadó leszek!

doterra wellness advocate

Ahhoz, hogy nagykereskedelmi áron tudj vásárolni regisztrálnod kell egy általad választott doTERRA csapatba! Ezt vagy törzsvásárlóként, vagy tanácsadóként teheted meg.  Nagyon fontos megemlíteni és hangsúlyozni, hogy a regisztráció maga semmilyen elköteleződéssel, folyamatos vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Tanácsadóként saját csapatot tudsz kialakítani és a saját mydoterra oldalaon keresztül konkrétan tőled is tudnak termékeket vásárolni. Megoszthatod tapasztalataidat ismerőseiddel, barátaiddal! 

Semmilyen havi kötelezettséged nincs a doTERRA felé, azonban ha elkötelezett vásárlóvá válsz, hűségedet különböző lehetőségekkel, ajándékokkal díjazza a cég, tanácsadóként jogosulttá válsz a jutalékokra és bónuszokra is!

Tanácsadóvá válásodnak előfeltétele nincs, ez egy lehetőség számodra, hogy megoszd élményeidet, tapasztalataidat másokkal is!

  • A regisztrácó menetéről itt tudsz bővebben olvasni!
  • Ha a hűségprogram érdekel, akkor ide kattintva tudod elolvasni a kapcsolódó blogbejegyzést.
  • A kompenzációs rendszerről itt találsz bővebb információt.
tanácsadó

CPTG minősítésű, tiszta, terápiás hatású illóolajok, egyenesen a termelőktől! És ezt ellenőrizni is tudod! Minden üvegcse alján találsz egy számot, ami alapján le tudod kérni, hogy abban az üvegben pontosan milyen összetételű illóolaj van és minden kapcsolódo vizsgálatot is megtalálsz!

Érdekel, hogy melyik illóolajat, hogyan nyerik ki, mik az aktuális kutatási eremények!?

A képre kattintva mindent megtalálsz! (az oldal nyelve angol, ha segítségre lennen szükséged, keress meg!)

Vásárlásoddal nem csak a saját és közveten környezeted életét teszed jobbá! 

A doTERRA Healing Hand alapítványa azon dolgozik, hogy a világon mindenhol pozitív hatást érjen el. Iskolákat, kórházakat épít, biztosítja, hogy egyre többen jussanak ivóvízhez, küzd a gyermekek jogaiért, emberkereskedelem ellen.  

 

error: Ez a tartalom védett!