Magamról

Orosz Anna vagyok, egyetemi végzettségem szerint gazdaságinformatikus. Mindig is vonzottak a természetes megoldások és az alkotás, de szeretem, ha az megfogható és van mögötte tudományos magyarázat.

2012-ben kezdtem el a természetgyógyász, majd fitoterápia képzéseket és ez idő alatt találkoztam először az aromaterápia fogalmával. Addig nem voltam annyira lenyűgözve az illatoktól, mert mint általában sokakhoz, hozzám is csak a szintetikus anyagok jutottak el.

A sikeres fitoterápia vizsga után előbb a Panarom Aromaterapeuta intézetben tanultam és szereztem diplomát, majd az Aroma Botanica és a New York Institue of Aromatic Studies (The school of aromatic studie) alap -és mesterképzéseit végeztem el. Az iskolapadból kikerülve egy hónapot tölöttem Krétán, ahol az aromás növényekkel, lepárlási folyamatokkal, termelőkkel ismerkedtem. Felejthetetlen élmény volt.

Célom az aromaterápia és az aromaterápiás gyógymódok használatának megismertetése és ezáltal a biztonságos használat megalapozása. Szeretném, ha mindenki biztonságosan, tudatosan és élvezettel tudná alkalmazni az illóolajokat a mindennapok során! Remélem, hogy te is úgy érzed, hogy egy egymást segítő, támogató csapatba érkeztél!

A képzések megalkotása során arra törekszem, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is elsajátíthasd az illóolajok használatát és valóban megtapasztald a mögöttük álló tudományos hátteret. 

Szeretnék neked is állandó támaszod és segítőd lenni és végigkísérni azon az úton, hogy mindennapjaid részévé válhasson az aromaterápia!

A kép Krétán készült, a kezemben pedig a bőr szálakkal megtoldott seprű szerű szerkezeten a cisztusz növényről gyűjtött gyanta, a labdánum látható.

2012 – Természetgyógyász képzés

2013 – Első lépések az aromaterápia felé

2014 – Fitoterapeuta lettem

2014 – Reiki 2. grad

2017 – Panarom aromaterapeuta vizsga

2018 – Shiatsu masszázs

2018 – The school of aromatic studies – Aroma101

2018 – Talpreflexológia

2019-2020 – AME (Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete (alelnök)

Miért doTERRA?

Alapvetően több, mint két évembe telt regisztrálni.. nem mondhatjuk, hogy nem volt átgondolt döntés! 🙂

Ami miatt eddig tartott az a mögötte lévő rendszer, mert ahogyan sokan én is ódzkodtam tőle. Hiba volt! Sajnos csak a rossz oldalát láttam és elkerülte a figyelmemet az, amit most nap, mint nap megtapasztalhatok: egy szuper segítőkész, ösztönző és támogató csapat részese lehetek, akik tényleg odadóan támogatják és segítik egymást. Aromaterapuetaként is még jobban a mindennapjaim részévé váltak az illóolajok, ezernyi tervem lett, hogyan szeretnék segíteni másokat is abban, hogy megtapasztalhassák, tudatosan, biztonsággal alkalmazhassák a mindennapjaik során a doTERRA termékeit. Amik végül engem is rávittek a regisztrációra, mert valóban fantasztikusak, minőségi, tiszta termékek! Már sajnálom, hogy két évembe tellett!

error: Ez a tartalom védett!